Wij Veroordelen De Aanslagen In Brussel

Wij veroordelen de laffe terreur aanslagen in Brussel. Onze eerste gedachten gaan uit naar de doden. De gewonden en alle na bestanden wensen we veel sterkte toe.


Om terrorisme te bestrijden werden tot nu toe Europa-breed vele maatregelen genomen die democratische rechten en vrijheden beperkten. Deze aanslagen wijzen nogmaals uit dat met het opschroeven van veiligheidsmaatregelen en met het beperken van rechten en vrijheden de strijd tegen terreur niet gewonnen kan worden. Terreur bestaat niet omdat rechten en vrijheden zijn. De strijd tegen terreur kan gewonnen worden door de oorzaken van de terreur weg te nemen.


Deze laffe terreuraanslagen moeten niet leiden tot het versterken van vooroordelen tussen verschillende bevolkingsgroepen. Er moet gestreden tegen de oorzaken van de terreur. We mogen niet toestaan dat de aanslagen in Brussel ons splijten. Deze aanslagen zijn tegen ons allemaal. Als wij ons laten verdelen dan hebben zij gewonnen. Samen kunnen we het verschil maken. Immers samen zijn wij sterk.

Recente blogposts

Alles weergeven

Het Doelwit Zijn Niet Alleen De Vluchtelingen

Het beleid van de landen in de Europese Unie (EU) ten aanzien van de vluchtelingen en de maatregelen die deze landen tegen de vluchtelingen nemen, hebben hysterische hoogten bereikt. De maatregelen di